Art-Ist blog

Art-Ist kreatív csoport hivatalos blogja

Molinóra lenne szükséged? Molinó készítést is vállalunk!

2018. július 27. 06:54 - artistdekor

molino_nyomtatas2.jpgAmennyiben molinóra lenne szükséged, gondolom tisztában vagy azzal, hogy egy olyan hirdetési felületről beszélünk, mely nagyon számos területen felhasználható. Teljes értékű hirdetési eszköz lehet rendezvényeken, koncerteken, kiállításokon, vagy éppen egyszerűen dekorációs elemként is kiválóan megállja a helyét. A molinó egy nagy méretű hirdetési felület, melynek használatához nem szükséges állványzat, sem zászlórúd. Készíttetheted akár szövetből, vagy éppen műanyagból, csak rajtad múlik, hogy számodra melyik a tetszetősebb. Nyomtatható rá a logón át, fotó, bármilyen reklámfelirat. Ár, érték arányban az egyik leggazdaságosabb megoldást kínálja mindenki számára. A molinó időtálló, kül és beltéren egyaránt alkalmazható. Az időjárás viszontagságainak eleget tesz, Csapatunk készséggel áll rendelkezésedre molinó készítés területén is! Érdemes egy pillantást vetned weboldalunkra! 

komment

Otthondekorációt keresel? Segítünk!

2018. július 17. 11:49 - artistdekor

fototapeta.jpgElgondolkodtál már azon, hogy otthonod, irodád üres falfelületeit miként lehetne kihasználni? A fali dekorációk, otthondekorációk, segítségünkre lehetnek abban, hogy színesebbé, szebbé meghitté, harmonikussá varázsoljuk vele a környezetünket! Számos lehetőség áll rendelkezésünkre ezen a területen! Talán az egyik legnépszerűbb, a falmatrica, mely évek óta töretlen sikert arat. Természetesen az évek múlásával, újabb és újabb dekorációs termékek jelennek meg a "piacon", melyek segítségünkre lesznek az önkifejezésben. 

Napjainkban nagyon népszerűek a színes, nagy falfelületet lefedő dekorációk, a fali tapéták, a poszter tapéták. Sokszínűségükkel, a nyár vezető motívumaival, könnyedén a szívünkbe lopják magukat! Gondoljunk csak a dzsungel hangulatra, a flamingó madárra...

Egy szó mint száz! Mi a segítségedre leszünk abban, hogy az otthonod harmonikussá, tökéletessé váljon! Keress minket bátran, tervezzük meg együtt a tökéletes faldekorációt az otthonodba! 

komment

ÚJDONSÁG! Építési tábla készítést is vállalunk!

2018. július 11. 11:08 - artistdekor

epitesi_tabla.jpgBizonyára már te is találkoztál az építkezéseken, felújításokon használt, kültéri kommunikációs eszközzel, az építési táblával, vagy más néven a projekt táblával Ezen táblák többnyire  a kivitelezési információ kommunikálására szolgálnak, illetve népszerűsítik, hirdetik az éppen készülőben lévő beruházást! Figyelemfelkeltés céljából, nagy méretben készülnek, így mindenki számára észrevehető. Hogy, hogy is néz ki ez a tábla? Két lábon álló, a talajba fixen rögzített, betonozott állványon álló táblák, melyek időtállóak, az időjárás viszontagságainak ellenállnak. 

Cégünk tehát már építési tábla készítéssel is készséggel áll, minden kedves ügyfele rendelkezésére. Amennyiben egyedi tervezést szeretnél, mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot! Grafikusaink, készséggel állnak mindenki szíves rendelkezésére! 

komment
süti beállítások módosítása