Art-Ist blog

Art-Ist kreatív csoport hivatalos blogja

ÚJDONSÁG! Építési tábla készítést is vállalunk!

2018. július 11. 11:08 - artistdekor

epitesi_tabla.jpgBizonyára már te is találkoztál az építkezéseken, felújításokon használt, kültéri kommunikációs eszközzel, az építési táblával, vagy más néven a projekt táblával Ezen táblák többnyire  a kivitelezési információ kommunikálására szolgálnak, illetve népszerűsítik, hirdetik az éppen készülőben lévő beruházást! Figyelemfelkeltés céljából, nagy méretben készülnek, így mindenki számára észrevehető. Hogy, hogy is néz ki ez a tábla? Két lábon álló, a talajba fixen rögzített, betonozott állványon álló táblák, melyek időtállóak, az időjárás viszontagságainak ellenállnak. 

Cégünk tehát már építési tábla készítéssel is készséggel áll, minden kedves ügyfele rendelkezésére. Amennyiben egyedi tervezést szeretnél, mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot! Grafikusaink, készséggel állnak mindenki szíves rendelkezésére! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://artistdekor.blog.hu/api/trackback/id/tr8714106215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása